גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | קיש בטטה ובצל סגול |
קיש בטטה ובצל מטוגן בתוספת שמנת מתוקה וגבינת פטה - קיש מושלם במיוחד לחג שבועות ולארוחת ערב חלבית ומפנקת, 208 קלוריות למנה, 121 קלוריות ל-100 גרם
דפנה מיכאל, מבשלת ואופה באהבה, 23.05.2016
16 מנות/יחידות, 171 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה 26 ס"מ מרופדת בנייר אפייה משומן במעט חמאה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה/בישול.
מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 208 | 121 |
חלבונים (גרם) | 5.6 | 3.27 |
פחמימות (גרם) | 25 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.42 | 3.75 |
שומנים (גרם) | 9.75 | 5.69 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.26 | 3.08 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 87.38 | 51.04 |
נתרן (מ"ג) | 405.47 | 236.86 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.65 | 1.55 |
מים (גרם) | 108.65 | 63.47 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 613.53 | 358.4 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.63 | 0.95 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.07 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.48 | 0.28 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.74 | 0.43 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.2 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 18.55 | 10.84 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.15 | 0.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.64 | 6.8 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.35 | 0.2 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.89 | 0.52 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.92 | 1.12 |
סידן (מ"ג) | 54.1 | 31.6 |
ברזל (מ"ג) | 0.95 | 0.56 |
מגנזיום (מ"ג) | 20.13 | 11.76 |
זרחן (מ"ג) | 71.83 | 41.96 |
אבץ (מ"ג) | 0.46 | 0.27 |
אשלגן (מ"ג) | 262.7 | 153.46 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.4 | 0.23 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.34 | 0.2 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.64 | 0.37 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.59 | 0.35 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם