גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פאי בטטה ובצל סגול |
פאי בטטה אפוי בתנור בשילוב בצל סגול בחמאה עם גבינה צהובה מגורדת, 475 קלוריות למנה, 223 קלוריות ל-100 גרם
אתי משה-חביב, חובבת בישול ואפייה, 24.06.2015
12 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את עשבי התיבול המיובשים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. לי נשאר קצת בצק אז קישטתי עם השאריות מעל הפאי. אפשר גם להכין פאי אישי מהשאריות (אולי ייצאו 3 אישיים מהשאריות).
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 475 | 223 |
חלבונים (גרם) | 17.28 | 8.1 |
פחמימות (גרם) | 38 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.31 | 2.02 |
שומנים (גרם) | 28.84 | 13.52 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 16.71 | 7.84 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 107.29 | 50.31 |
נתרן (מ"ג) | 512.81 | 240.47 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.77 | 1.3 |
מים (גרם) | 72.14 | 33.83 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 419.63 | 196.78 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.01 | 0.47 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.33 | 0.16 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.42 | 0.2 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.14 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 9.88 | 4.63 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין C (מ"ג) | 8.27 | 3.88 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.12 | 0.05 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.56 | 0.26 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.39 | 0.65 |
סידן (מ"ג) | 341.59 | 160.18 |
ברזל (מ"ג) | 0.58 | 0.27 |
מגנזיום (מ"ג) | 27.33 | 12.81 |
זרחן (מ"ג) | 38.45 | 18.03 |
אבץ (מ"ג) | 0.24 | 0.11 |
אשלגן (מ"ג) | 175.98 | 82.52 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.07 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.22 | 0.1 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.2 | 0.09 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם