גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מוקרם תפוחי אדמה ופטריות |
4 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום אבקת המרק אפשר להשתמש במלח, פלפל שחור ומוסקט. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות ליאת קאדר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 534 | 100 |
חלבונים (גרם) | 19.36 | 3.62 |
פחמימות (גרם) | 77 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.71 | 0.69 |
שומנים (גרם) | 17.66 | 3.3 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.61 | 1.79 |
כולסטרול (מ"ג) | 51.43 | 9.6 |
נתרן (מ"ג) | 704.5 | 131.56 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 7.25 | 1.35 |
מים (גרם) | 294.6 | 55.01 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 0.35 | 0.07 |
ויטמין B (מ"ג) | 10.38 | 1.94 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.36 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.2 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 6.22 | 1.16 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.61 | 0.49 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.96 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 37.37 | 6.98 |
ויטמין C (מ"ג) | 26.85 | 5.01 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.23 | 0.04 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.04 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 7.9 | 1.47 |
סידן (מ"ג) | 396.76 | 74.09 |
ברזל (מ"ג) | 1.93 | 0.36 |
מגנזיום (מ"ג) | 80.87 | 15.1 |
זרחן (מ"ג) | 173.59 | 32.42 |
אבץ (מ"ג) | 1.3 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 1,255 | 234.39 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.23 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.2 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם