דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי התוספות המתוקות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת על להבה בינונית להניח את קוביות הבטטות, לפזר את הסוכר ולערבב עד שהסוכר נמס.
  • 2 להוסיף את השמן, הרטבים והתבלינים, להמשיך לערבב בעדינות עד שהבטטות מתרככות ומתקרמלות ולהשגיח שהן תישארנה שלמות.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)167110
חלבונים (גרם)2.2 1.46
פחמימות (גרם)3121
מתוכן סוכרים (גרם)13.3 8.79
שומנים (גרם)3.95 2.61
מתוכם שומן רווי (גרם)0.33 0.22
נתרן (מ"ג)488322.32
סיבים תזונתיים (גרם)3.31 2.18
מים (גרם)104.9769.33
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)989.59653.62
ויטמין B (מ"ג)1.81.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.70.46
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.936.56
ויטמין C (מ"ג)18.9412.51
ויטמין E (מ"ג)1.230.81
ויטמין K (מק"ג)19.2412.71
סידן (מ"ג)37.7624.94
ברזל (מ"ג)1.030.68
מגנזיום (מ"ג)23.9315.81
זרחן (מ"ג)41.5327.43
אבץ (מ"ג)0.280.18
אשלגן (מ"ג)302.37199.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 9.7% 5.4% 76.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.