דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי פשוט - הכי טעים!

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מיץ הלימון עם המלח והפלפל השחור, למרוח על הדגים ולהניח בצד. בינתיים, בזמן הזה יש להכין את הרוטב...
  • 2 לחמם את השמן במחבת ולטגן את כל הירקות כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את התבלינים, לערבב היטב, להוסיף את המים, להרתיח כמה דקות ולסדר את הדגים בתוך הרוטב. בעזרת כף לקחת מהרוטב ולצקת על הדגים.
  • 4 לכסות, לבשל כ- 20 דקות או עד שהדגים מוכנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)27389
חלבונים (גרם)38.43 12.55
פחמימות (גרם)114
מתוכן סוכרים (גרם)2.04 0.67
שומנים (גרם)9.51 3.11
מתוכם שומן רווי (גרם)1.78 0.58
כולסטרול (מ"ג)79.8 26.06
נתרן (מ"ג)434.51141.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.68 0.55
מים (גרם)246.180.37
ליקופן (מ"ג)0.770.25
ויטמין A (מק"ג)22.867.46
ויטמין B (מ"ג)9.313.04
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B3 (מ"ג)7.312.39
ויטמין B5 (מ"ג)1.130.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.50.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.48.29
ויטמין B12 (מק"ג)2.60.85
ויטמין C (מ"ג)84.2427.51
ויטמין E (מ"ג)1.450.47
ויטמין K (מק"ג)7.452.43
סידן (מ"ג)60.8419.87
ברזל (מ"ג)1.660.54
מגנזיום (מ"ג)62.5520.43
זרחן (מ"ג)327.68107.02
אבץ (מ"ג)0.890.29
אשלגן (מ"ג)781.61255.26
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.940.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.490.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.360.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.090.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 15.8% 63.8% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.