דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טבעות עוף
טבעות עוף
טבעות עוף מטוגנות שכל הילדים אוהבים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים היטב את כל המצרכים עד למסה אחידה, מכניסים לשקית זילוף, מזלפים עיגולים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לשעה להתייצבות.
  • 2 טובלים את טבעות העוף בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם. בשלב זה ניתן להכניס למקפיא שוב לעוד 10 דקות (לא חובה).
  • 3 לטגן בשמן (לא ממש עמוק אבל רותח) עד להזהבה. מתקבלות טבעות עוף פשוט נהדרת לארוחת הצהריים לילדים.
  • 4 תיהנו ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את חזה העוף הטחון בבשר בקר טחון. ניתן להחליף את העוף או הבשר בתפוחי אדמה וגם להוסיף תירס, פטריות ומה שאוהבים.

ציוד נדרש: שקית זילוף.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטבעות העוף לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון כמו לטיגון שניצלים רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אור לאה שם טוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)573176
חלבונים (גרם)41.9 12.86
פחמימות (גרם)4715
מתוכן סוכרים (גרם)3.87 1.19
שומנים (גרם)23.56 7.23
מתוכם שומן רווי (גרם)3.04 0.93
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)141.59 43.46
נתרן (מ"ג)840.8258.07
סיבים תזונתיים (גרם)2.88 0.88
מים (גרם)198.8161.02
ויטמין A (מק"ג)124.7538.29
ויטמין B (מ"ג)19.35.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.07
ויטמין B3 (מ"ג)16.064.93
ויטמין B5 (מ"ג)1.760.54
ויטמין B6 (מ"ג)0.980.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.6118.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.490.15
ויטמין C (מ"ג)39.3312.07
ויטמין D (מק"ג)0.40.12
ויטמין E (מ"ג)0.760.23
ויטמין K (מק"ג)378.09116.05
סידן (מ"ג)79.724.46
ברזל (מ"ג)3.20.98
מגנזיום (מ"ג)64.7519.87
זרחן (מ"ג)338.82104
אבץ (מ"ג)1.840.57
אשלגן (מ"ג)751.17230.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.440.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.170.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.30.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.070.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 20.4% 36.2% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.