גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | מרק ירקות איטלקי עם פסטה |
8 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (8-9 מנות (תלוי בגודל))
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות אושי נאור
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 183 | 66 |
חלבונים (גרם) | 5.19 | 1.87 |
פחמימות (גרם) | 26 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.72 | 2.41 |
שומנים (גרם) | 7.6 | 2.73 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.15 | 0.41 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 0.2 | 0.07 |
נתרן (מ"ג) | 332.11 | 119.36 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.75 | 1.71 |
מים (גרם) | 231.42 | 83.17 |
ליקופן (מ"ג) | 1.31 | 0.47 |
ויטמין A (מק"ג) | 286.89 | 103.11 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.51 | 0.9 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.15 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.28 | 0.46 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.56 | 0.2 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.34 | 0.12 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 66.29 | 23.82 |
ויטמין C (מ"ג) | 55.46 | 19.93 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.85 | 0.3 |
ויטמין K (מק"ג) | 5,941 | 2,135 |
סידן (מ"ג) | 85.63 | 30.77 |
ברזל (מ"ג) | 1.3 | 0.47 |
מגנזיום (מ"ג) | 39.91 | 14.34 |
זרחן (מ"ג) | 95.29 | 34.25 |
אבץ (מ"ג) | 0.72 | 0.26 |
אשלגן (מ"ג) | 541.18 | 194.49 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.09 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.12 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם