דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (8-9 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הירקות עם השמן, מכסים ומאדים למשך 10 דקות.
  • 2 מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
  • 3 לאחר הרתיחה מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
  • 4 לפני ההגשה מוסיפים את הפסטה המבושלת.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אושי נאור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18366
חלבונים (גרם)5.19 1.87
פחמימות (גרם)269
מתוכן סוכרים (גרם)6.72 2.41
שומנים (גרם)7.6 2.73
מתוכם שומן רווי (גרם)1.15 0.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)0.2 0.07
נתרן (מ"ג)332.11119.36
סיבים תזונתיים (גרם)4.75 1.71
מים (גרם)231.4283.17
ליקופן (מ"ג)1.310.47
ויטמין A (מק"ג)286.89103.11
ויטמין B (מ"ג)2.510.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.280.46
ויטמין B5 (מ"ג)0.560.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)66.2923.82
ויטמין C (מ"ג)55.4619.93
ויטמין E (מ"ג)0.850.3
ויטמין K (מק"ג)5,9412,135
סידן (מ"ג)85.6330.77
ברזל (מ"ג)1.30.47
מגנזיום (מ"ג)39.9114.34
זרחן (מ"ג)95.2934.25
אבץ (מ"ג)0.720.26
אשלגן (מ"ג)541.18194.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.9% 17.4% 11.9% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.