דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נפלא של טעמים בסלט אחד

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 152 גרם למנה\יחידה (תלי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מניחים יחד את כל מרכיבי הסלט (אם יש זמן עד להגשה עדיף להשאיר את הגבינות לסוף ולהוסיף אותן מעל בהגשה. בנוסף, שומרים חופן קטן מהפיסטוקים לסיום).
  • 2 בצנצנת מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד.
  • 3 מוזגים את הרוטב מעל לסלט ומערבבים היטב.
  • 4 מוסיפים את הגבינות והפיסטוקים הנותרים ומגישים סלט מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)237156
חלבונים (גרם)7.81 5.15
פחמימות (גרם)2114
מתוכן סוכרים (גרם)14.86 9.8
שומנים (גרם)14.85 9.79
מתוכם שומן רווי (גרם)4.52 2.98
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.02
כולסטרול (מ"ג)17.33 11.43
נתרן (מ"ג)914.2602.77
סיבים תזונתיים (גרם)2.5 1.65
מים (גרם)90.8459.89
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)79.8352.63
ויטמין B (מ"ג)1.81.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.14
ויטמין B3 (מ"ג)0.670.44
ויטמין B5 (מ"ג)0.440.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)49.4932.63
ויטמין B12 (מק"ג)0.280.19
ויטמין C (מ"ג)20.3113.39
ויטמין E (מ"ג)0.810.54
ויטמין K (מק"ג)43.9228.96
סידן (מ"ג)248.36163.75
ברזל (מ"ג)1.180.78
מגנזיום (מ"ג)35.7223.55
זרחן (מ"ג)127.8184.27
אבץ (מ"ג)0.920.61
אשלגן (מ"ג)328.14216.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.40.92
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.140.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.250.82
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.851.88
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.671.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 32.3% 17% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.