דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
החטיף הכי קל שתכינו EVER

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מוסיפים לקערה גדולה את הפריכיות, השקדים הקצוצים, הקוקוס הקלוי וחמאת הבוטנים.
  • 2 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן-מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב להמסה מלאה.
  • 3 מוסיפים את השוקולד המומס מעל כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
  • 4 מעבירים את התערובת אל תבנית מלבנית המרופדת בנייר אפייה, משטחים היטב עד שהכל נדבק ומגובש, ומעבירים להקפאה למשך כ- 20-30 דקות במינימום (כמובן שאפשר יותר).
  • 5 חותכים את החטיפים לחיתוכיות או שוברים לרצועות ונהנים מהחיים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן "לשחק" עם המרכיבים כראות עיניכם ולפי מה שאתם אוהבים (אגוזי לוז, אגוזי מלך, גרעינים ועוד).

ציוד נדרש: תבנית מלבנית.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה. לאחסן את החטיפים במקרר או במקפיא.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שנהב בנימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)168547
חלבונים (גרם)3.33 10.83
פחמימות (גרם)1444
מתוכן סוכרים (גרם)2.2 7.15
שומנים (גרם)11.65 37.88
מתוכם שומן רווי (גרם)5.74 18.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.3
כולסטרול (מ"ג)0.05 0.17
נתרן (מ"ג)2478.05
סיבים תזונתיים (גרם)1.56 5.09
מים (גרם)0.381.25
ויטמין B (מ"ג)0.792.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.21
ויטמין B3 (מ"ג)0.61.96
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.6121.51
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.03
ויטמין C (מ"ג)0.020.05
ויטמין E (מ"ג)1.444.67
ויטמין K (מק"ג)0.381.24
סידן (מ"ג)19.4863.35
ברזל (מ"ג)0.280.91
מגנזיום (מ"ג)19.6964.02
זרחן (מ"ג)41.35134.49
אבץ (מ"ג)0.260.86
אשלגן (מ"ג)63.02204.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.742.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.732.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.287.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.267.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 38.8% 11.1% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.76 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.