גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בטטה בול |
בטטה אפויה בתנור, מרוסקת ומתובלת בגרגירי חומוס, טחינה, פטרוזיליה ושקדים, 406 קלוריות למנה, 156 קלוריות ל-100 גרם
דיאנה בילייב, קונדיטורית, 01.02.2024
4 מנות/יחידות, 261 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 406 | 156 |
חלבונים (גרם) | 16.53 | 6.33 |
פחמימות (גרם) | 52 | 20 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 11.52 | 4.42 |
שומנים (גרם) | 14.04 | 5.38 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.92 | 0.74 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.08 | 0.03 |
נתרן (מ"ג) | 353.06 | 135.27 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 11.78 | 4.51 |
מים (גרם) | 132.91 | 50.92 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,665 | 638.05 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.39 | 2.07 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.21 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.24 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.86 | 1.1 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.55 | 0.59 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.52 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 18.52 | 7.09 |
ויטמין C (מ"ג) | 38.83 | 14.88 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.46 | 0.94 |
ויטמין K (מק"ג) | 66.02 | 25.3 |
סידן (מ"ג) | 113.16 | 43.36 |
ברזל (מ"ג) | 3.83 | 1.47 |
מגנזיום (מ"ג) | 65.98 | 25.28 |
זרחן (מ"ג) | 123.85 | 47.45 |
אבץ (מ"ג) | 0.81 | 0.31 |
אשלגן (מ"ג) | 900.55 | 345.04 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.69 | 0.26 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.67 | 0.26 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.5 | 0.57 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.48 | 0.57 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם