דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצק פריך לעוגיות
בצק פריך לעוגיות
בצק פריך לכל מטרה

מצרכים למתכון

723 גרם לכל המתכון (תלוי בגודל העוגיות שמכינים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את החמאה לקוביות וביחד עם אבקת הסוכר מכניסים לאיחוד בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
  • 2 לאחר האיחוד מוסיפים את הביצה ומערבלים שוב. לאחר איחוד נוסף, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים אותו לכחצי שעה למקרר (אפשר גם יותר). בינתיים, מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומתחילים לעבוד: מרדדים, יוצרים צורות/מגלגלים לעוגיות מגולגלות.
  • 5 אופים בתנור החם למשך כ- 13 דקות (תלוי בסוג התנור). מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט, מפדרים באבקת סוכר או כל ציפוי שאוהבים, מכינים קפה ונהנים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני מילאתי את העוגיות בלוטוס, נוטלה, ריבה, שוקולד לבן ומה לא.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

הערך התזונתי כולל אך ורק את הבצק הפריך לעוגיות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נופר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)3,220445
חלבונים (גרם)44.9 6.21
פחמימות (גרם)37151
מתוכן סוכרים (גרם)99.76 13.8
שומנים (גרם)172.07 23.8
מתוכם שומן רווי (גרם)107.55 14.87
מתוכם שומן טראנס (גרם)5.630.78
כולסטרול (מ"ג)738.96 102.21
נתרן (מ"ג)515.0671.24
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 0.15
מים (גרם)52.287.23
ויטמין A (מק"ג)108.815.05
ויטמין B (מ"ג)4.050.56
ויטמין B1 (מ"ג)1.570.22
ויטמין B2 (מ"ג)1.240.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B5 (מ"ג)1.040.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)171.9623.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.08
ויטמין C (מ"ג)212.9
ויטמין D (מק"ג)1.390.19
ויטמין E (מ"ג)0.710.1
ויטמין K (מק"ג)0.20.03
סידן (מ"ג)694.0896
ברזל (מ"ג)11.931.65
מגנזיום (מ"ג)10.111.4
זרחן (מ"ג)963.14133.21
אבץ (מ"ג)0.880.12
אשלגן (מ"ג)96.0913.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.350.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.110.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.520.35
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.350.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 29.2% 7.6% 63%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?