דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדובשניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה טורפים יחד את הסוכר החום והדבש.
  • 2 מוסיפים את הביצה והיין הלבן, ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את השמן וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 מוסיפים את אבקת נס הקפה, הקינמון והמלח, ומערבבים.
  • 5 מנפים את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את אבקת הפודינג והאגוזים, ומערבבים בעדינות עד לקבלת בצק רך, דביק ונעים למגע.
  • 6 באמצעות ידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ועגולים מהבצק.
  • 7 מסדרים אותם במרווחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10-12 דקות עד שהעוגיות נסדקות ומזהיבות בשוליים.
  • 8 לאחר שהעוגיות מצטננות, מערבבים את מרכיבי הזיגוג עד לקבלת המרקם הרצוי וטובלים את החלק העליון של הדובשניות עד שהן מצופות בזיגוג.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)125359
חלבונים (גרם)1.67 4.8
פחמימות (גרם)2365
מתוכן סוכרים (גרם)10.76 30.98
שומנים (גרם)3.12 8.98
מתוכם שומן רווי (גרם)0.31 0.89
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)7.19 20.71
נתרן (מ"ג)74.52214.56
סיבים תזונתיים (גרם)0.07 0.21
מים (גרם)5.0814.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)3.18.93
ויטמין B (מ"ג)0.160.45
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.7316.49
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.05
ויטמין C (מ"ג)0.732.1
ויטמין D (מק"ג)0.040.11
ויטמין E (מ"ג)0.020.06
ויטמין K (מק"ג)0.030.08
סידן (מ"ג)25.2172.59
ברזל (מ"ג)0.431.23
מגנזיום (מ"ג)0.882.53
זרחן (מ"ג)15.6244.98
אבץ (מ"ג)0.090.25
אשלגן (מ"ג)11.6733.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.742.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.21
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 11.4% 6.1% 82.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה