דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מה צריך יותר מזה כשבחוץ כל כך חם?

מצרכים למתכון

482 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • להכנה בנינג`ה:
  • 1 להוסיף אל מיכל הנינג`ה את מעדן החלבון בטעם הוניל וכוס דחוסה של פירות לבחירתכם. להעביר למקפיא לכמה שעות עד שקופא לגמרי.
  • 2 להוציא מהמקפיא, לכסות ולהפעיל את הנינג`ה על תוכנית "סורבה לייט". כשהתוכנית הסתיימה לפתוח את הפרוזן, ליצור גומה במרכז, להוסיף את החלב והפקאנים המסוכרים ולהפעיל פעם נוספת בתוכנית "סורבה לייט".
  • 3 בסרטון עשיתי ב- 3 פעמים כי הרעיון להוסיף פקאנים עלה לי ברגע האחרון. אבל אתם לגמרי יכולים לעשות בפעמיים בלבד. זהו זה, מוכן - מומלץ לאכול מיד!
  • 4 בתיאבון חיוך
  • ללא הנינג`ה:
  • 1 לערבב בקערה את מעדן החלבון והפירות, למזוג את התערובת אל תבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ולשטח. להעביר למקפיא לכמה שעות עד שקופא לגמרי.
  • 2 לחלץ מהתבנית, לשבור לחתיכות קטנות ולעבד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
  • 3 להוסיף את הפקאן הסיני ולעבד עוד כחצי דקה. במידה וצריך להוסיף מעט חלב, להתחיל בממש מעט ולהוסיף לאט לאט בהתאם לצורך.
  • 4 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
שימו לב: הפרוזן יוצא במתיקות מעודנת (ומשתנה בהתאם לפירות שבחרתם). במידה תרצו יותר מתוק אפשר להוסיף תמר או מעט ממתיק נוזלי לבחירתכם בשלב הראשוני.

ציוד נדרש: נינג`ה/מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון המלא באינסטגרם!
הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37878
חלבונים (גרם)33.03 6.85
פחמימות (גרם)367
מתוכן סוכרים (גרם)28.97 6.01
שומנים (גרם)13.11 2.72
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 0.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.03
כולסטרול (מ"ג)0.9 0.19
נתרן (מ"ג)98.520.43
סיבים תזונתיים (גרם)3.67 0.76
מים (גרם)133.2327.64
ויטמין A (מק"ג)22.824.73
ויטמין B (מ"ג)1.340.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.760.16
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.675.95
ויטמין C (מ"ג)68.4714.21
ויטמין E (מ"ג)0.770.16
ויטמין K (מק"ג)353.473.32
סידן (מ"ג)338.9870.33
ברזל (מ"ג)0.420.09
מגנזיום (מ"ג)17.433.62
זרחן (מ"ג)22.034.57
אבץ (מ"ג)0.150.03
אשלגן (מ"ג)216.4644.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 15.4% 38.7% 41.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.