דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות כרובית וברוקולי בתנור
לביבות כרובית וברוקולי בתנור
לביבות כרובית וברוקולי בתנור
דרך נהדרת להכניס כרובית וברוקולי לתפריט

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הכרובית והברוקולי בסירים נפרדים למשך כ- 20 דקות או עד לרכות, ולקרר מעט בצד.
  • 2 לחמם מראש את התנור לחום של 190 מעלות.
  • 3 לקצוץ היטב עם סכין חדה את הכרובית והברוקולי, ולהניח בקערה גדולה.
  • 4 להוסיף את כל שאר מרכיבי הלביבות ולערבב היטב.
  • 5 ליצור מהתערובת לביבה בעזרת כף על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה (אין צורך לשמן) - כך להכין את כל הלביבות. לפזר מעל כל לביבה את גבינת הפרמזן.
  • 6 לאפות את הלביבות בתנור החם למשך כ- 40 דקות או עד שהן מוכנות (תלוי בסוג התנור).
  • 7 להוציא את הלביבות מהתנור ולהניח על רשת אפייה לשמירת הקריספיות. מתקבלות לביבות כרובית וברוקולי טעימות, מזינות וקלות להכנה!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם כפשטידה בתבנית.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)4480
חלבונים (גרם)2.93 5.36
פחמימות (גרם)48
מתוכן סוכרים (גרם)0.81 1.49
שומנים (גרם)1.93 3.52
מתוכם שומן רווי (גרם)0.76 1.38
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.06
כולסטרול (מ"ג)27.65 50.6
נתרן (מ"ג)202.61370.76
סיבים תזונתיים (גרם)1.13 2.07
מים (גרם)39.1471.62
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)27.1349.64
ויטמין B (מ"ג)0.731.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)33.8161.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.11
ויטמין C (מ"ג)20.9838.39
ויטמין D (מק"ג)0.140.26
ויטמין E (מ"ג)0.390.71
ויטמין K (מק"ג)31.7858.15
סידן (מ"ג)37.6968.96
ברזל (מ"ג)0.390.72
מגנזיום (מ"ג)6.8512.53
זרחן (מ"ג)35.2264.46
אבץ (מ"ג)0.210.39
אשלגן (מ"ג)95.6174.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.48
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.2% 19.1% 29% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.