דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תירס ומוצרלה מטוגנות
לביבות תירס ומוצרלה מטוגנות
לביבות תירס ומוצרלה מטוגנות
לביבות תירס פשוט מושלמות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (לביבות גדולות יחסית)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מסננים את התירס, מעבירים לקערה, מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, הסוכר והמלח, ומערבבים היטב. בקערה נפרדת מערבבים את חלמון הביצה עם המים, מוסיפים מעל התירס ומערבבים היטב.
  • 2 קורצים עיגול מתערובת התירס, מהדקים היטב בידיים, מפזרים את המוצרלה, סוגרים בעיגול נוסף מהתערובת ומהדקים היטב.
  • 3 מטגנים את הלביבות בשמן רותח משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 מערבבים יחד את המיונז והפסטו, טובלים את הלביבות אחרי שיצאו מהשמן ואוכלים בהנאה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לאכול את הלביבות חמות ישר מהטיגון.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות. יש לטגן בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד הטיקטוק של הילה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)326258
חלבונים (גרם)7.94 6.28
פחמימות (גרם)2923
מתוכן סוכרים (גרם)3.87 3.06
שומנים (גרם)19.08 15.1
מתוכם שומן רווי (גרם)4.4 3.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.340.27
כולסטרול (מ"ג)55.72 44.08
נתרן (מ"ג)938.35742.36
סיבים תזונתיים (גרם)3.44 2.72
מים (גרם)14.4711.45
ויטמין A (מק"ג)49.5239.17
ויטמין B (מ"ג)0.330.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.767.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.530.42
ויטמין C (מ"ג)0.470.37
ויטמין D (מק"ג)0.20.16
ויטמין E (מ"ג)0.130.1
ויטמין K (מק"ג)0.490.38
סידן (מ"ג)112.6289.1
ברזל (מ"ג)0.450.35
מגנזיום (מ"ג)4.433.5
זרחן (מ"ג)93.1173.66
אבץ (מ"ג)0.670.53
אשלגן (מ"ג)19.515.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.310.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.741.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.521.2

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 32.3% 13.5% 48.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.