דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת ערב טעימה במינימום הכנה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 329 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 משמנים מעט תבנית של קיש ומניחים עליה את הטורטייה (אם משתמשים בטורטיות קטנות אז אפשר לשים 3 כדי שהן תכסנה את כל תחתית התבנית).
  • 2 מעל הטורטייה שוברים את הביצים, מוסיפים את הקוטג` ומערבבים מעט עם מזלג עד לאיחוד.
  • 3 מעל מפזרים את עלי התרד הטריים, עגבניות השרי, הבצל הסגול, הפרמזן המגורד והתבלינים.
  • 4 מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה (תלוי בתנור שלכם).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)363110
חלבונים (גרם)26 7.91
פחמימות (גרם)247
מתוכן סוכרים (גרם)4.76 1.45
שומנים (גרם)18.02 5.49
מתוכם שומן רווי (גרם)6.52 1.98
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.210.06
כולסטרול (מ"ג)515.94 157.06
נתרן (מ"ג)2,118644.83
סיבים תזונתיים (גרם)3.67 1.12
מים (גרם)224.8968.46
ליקופן (מ"ג)1.930.59
ויטמין A (מק"ג)291.0688.6
ויטמין B (מ"ג)4.671.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.680.21
ויטמין B3 (מ"ג)1.110.34
ויטמין B5 (מ"ג)2.230.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)126.7838.59
ויטמין B12 (מק"ג)1.210.37
ויטמין C (מ"ג)12.893.92
ויטמין D (מק"ג)2.790.85
ויטמין E (מ"ג)20.61
ויטמין K (מק"ג)46.2314.07
סידן (מ"ג)273.2883.19
ברזל (מ"ג)3.521.07
מגנזיום (מ"ג)58.3717.77
זרחן (מ"ג)414.91126.3
אבץ (מ"ג)2.340.71
אשלגן (מ"ג)521.68158.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.070.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.560.78
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.231.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.891.49

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 25% 36.1% 33.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.