גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח בלקני | » | מוסקה בלקנית כשרה |
10 מנות/יחידות, 425 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות רחלי קדם
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 513 | 121 |
חלבונים (גרם) | 31.62 | 7.45 |
פחמימות (גרם) | 34 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.78 | 1.83 |
שומנים (גרם) | 28.52 | 6.71 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.79 | 1.84 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 108.08 | 25.45 |
נתרן (מ"ג) | 352.84 | 83.08 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.92 | 1.39 |
מים (גרם) | 313.44 | 73.8 |
ליקופן (מ"ג) | 1.05 | 0.25 |
ויטמין A (מק"ג) | 31.36 | 7.38 |
ויטמין B (מ"ג) | 11.27 | 2.65 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.29 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.3 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.63 | 2.03 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.29 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.69 | 0.16 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 55.17 | 12.99 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.91 | 0.68 |
ויטמין C (מ"ג) | 20.09 | 4.73 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.21 | 0.28 |
ויטמין K (מק"ג) | 51.46 | 12.12 |
סידן (מ"ג) | 50.66 | 11.93 |
ברזל (מ"ג) | 3.53 | 0.83 |
מגנזיום (מ"ג) | 62.99 | 14.83 |
זרחן (מ"ג) | 295.74 | 69.63 |
אבץ (מ"ג) | 6.16 | 1.45 |
אשלגן (מ"ג) | 914.25 | 215.27 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.03 | 0.24 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.17 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.81 | 0.19 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 4.42 | 1.04 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 4.03 | 0.95 |