גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | אחר | » | שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור |
4 מנות/יחידות, 421 גרם למנה\יחידה (4 שרימפס למנה)
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. כמות השמן לטיגון עמוק (חצי כוס) הינה כמות מוערכת הנספגת בשרימפס לאחר הטיגון. ייתכן כי יהיה צורך בכמות שמן גבוהה יותר לטיגון עצמו. באדיבות שף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 764 | 182 |
חלבונים (גרם) | 30.11 | 7.16 |
פחמימות (גרם) | 26 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.3 | 1.26 |
שומנים (גרם) | 57.46 | 13.67 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.91 | 0.93 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 253.2 | 60.21 |
נתרן (מ"ג) | 1,526 | 362.91 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.23 | 1.01 |
מים (גרם) | 234.85 | 55.85 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 111.34 | 26.48 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.72 | 1.36 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.22 | 1 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.76 | 0.18 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.45 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 51.98 | 12.36 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.99 | 0.47 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.74 | 0.65 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.32 | 0.79 |
ויטמין K (מק"ג) | 485.22 | 115.39 |
סידן (מ"ג) | 123.6 | 29.39 |
ברזל (מ"ג) | 0.9 | 0.21 |
מגנזיום (מ"ג) | 63.48 | 15.1 |
זרחן (מ"ג) | 395.06 | 93.95 |
אבץ (מ"ג) | 2.18 | 0.52 |
אשלגן (מ"ג) | 417.2 | 99.21 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.42 | 0.1 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.22 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.05 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.13 | 0.03 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם