גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידות | » | קיש בצל עם פטריות |
24 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה (12 מנות לכל קיש)
ציוד נדרש: 2 תבניות קיש בגודל 26.
המתכון עבור 2 תבניות קיש בגודל 26. ניתן לשמור את הבצק בהקפאה למשך שבועות. כמו כן, ניתן להכין תבניות מיני-קיש, או לרדד את הבצק דק יותר ולהכין ממנו סיגרים/בורקס/כעכים ממולאים במילויים שונים.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 230 | 148 |
| חלבונים (גרם) | 6.01 | 3.85 |
| פחמימות (גרם) | 21 | 13 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 4.09 | 2.62 |
| שומנים (גרם) | 13.96 | 8.95 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.58 | 4.22 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.12 | 0.08 |
| כולסטרול (מ"ג) | 78.34 | 50.23 |
| נתרן (מ"ג) | 395.4 | 253.53 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 2.11 | 1.36 |
| מים (גרם) | 91.04 | 58.37 |
| ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
| ויטמין A (מק"ג) | 20.56 | 13.18 |
| ויטמין B (מ"ג) | 1.31 | 0.84 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.07 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.54 | 0.34 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.47 | 0.3 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.09 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 19.6 | 12.56 |
| ויטמין B12 (מק"ג) | 0.13 | 0.08 |
| ויטמין C (מ"ג) | 4.56 | 2.92 |
| ויטמין D (מק"ג) | 0.29 | 0.19 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.09 |
| ויטמין K (מק"ג) | 0.59 | 0.38 |
| סידן (מ"ג) | 56.68 | 36.34 |
| ברזל (מ"ג) | 0.6 | 0.38 |
| מגנזיום (מ"ג) | 12.31 | 7.89 |
| זרחן (מ"ג) | 67.59 | 43.34 |
| אבץ (מ"ג) | 0.45 | 0.29 |
| אשלגן (מ"ג) | 184.5 | 118.3 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.32 | 0.21 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.27 | 0.17 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.56 | 0.36 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.51 | 0.33 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם