גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידות | » | קיש בצל עם פטריות |
24 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה (12 מנות לכל קיש)
ציוד נדרש: 2 תבניות קיש בגודל 26.
המתכון עבור 2 תבניות קיש בגודל 26. ניתן לשמור את הבצק בהקפאה למשך שבועות. כמו כן, ניתן להכין תבניות מיני-קיש, או לרדד את הבצק דק יותר ולהכין ממנו סיגרים/בורקס/כעכים ממולאים במילויים שונים.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 230 | 148 |
חלבונים (גרם) | 6.01 | 3.85 |
פחמימות (גרם) | 21 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.09 | 2.62 |
שומנים (גרם) | 13.96 | 8.95 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.58 | 4.22 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.12 | 0.08 |
כולסטרול (מ"ג) | 78.34 | 50.23 |
נתרן (מ"ג) | 395.4 | 253.53 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.11 | 1.36 |
מים (גרם) | 91.04 | 58.37 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 20.56 | 13.18 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.31 | 0.84 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.54 | 0.34 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.47 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 19.6 | 12.56 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.13 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.56 | 2.92 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.29 | 0.19 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.09 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.59 | 0.38 |
סידן (מ"ג) | 56.68 | 36.34 |
ברזל (מ"ג) | 0.6 | 0.38 |
מגנזיום (מ"ג) | 12.31 | 7.89 |
זרחן (מ"ג) | 67.59 | 43.34 |
אבץ (מ"ג) | 0.45 | 0.29 |
אשלגן (מ"ג) | 184.5 | 118.3 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.32 | 0.21 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.27 | 0.17 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.56 | 0.36 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.51 | 0.33 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם