1. שוטפים היטב את הפטריות ומסננים (800 גרם פטריות שמפיניון טריות ו- 400 גרם פטריות חורש טריות).
2. קוצצים דק מאוד או מגרדים במגרדת הגסה.
3. מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן זית עד הזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות, מוסיפים את השום ל- 2 דקות נוספות, מסנננים מהנוזלים ומצננים.
4. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים (חוץ משמן הזית) ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ונוחה לעבודה.
5. מחממים 3 כפות שמן זית במחבת, כל פעם כמות קטנה, יוצרים כדורים בגודל הרצוי משטחים.
6. מניחים במחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
7. מניחים בצלחת הגשה עם נייר סופג.
8. בתיאבון