דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עיצוב מנה מרהיב לעין

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להשרות את חזות העוף (6 חזות עוף מ- 3 פרפרים) במרינדה, לעסות אותם מדי פעם ולהשאיר בקירור שעה וחצי לפחות.
  • 2 לרפד תבנית שטוחה בנייר אפייה ולחמם את התנור מראש לחום בינוני-גבוה של 190 מעלות.
  • 3 להניח את חזות העוף בתבנית האפייה, לנטף מעליהם את המשרה בו שהו ולאפות בתחתית התנור עם מניפות מזוקיני למשך כ- 22 דקות מכוסה ועוד 8-10 דקות לא מכוסה, תוך כדי הרטבה שלא יתייבש.
  • 4 הכנת המניפות: לחתוך את הזוקיני לאורך ל- 3 וליצור ספירלה (יש גאדג`ט כמו מחדד ענק שעוזר בביצוע). להדק בבסיס עם קיסם ולפתוח לתפרחת. מעל לגרר ז`וליינים של בטטה וגזר.
  • 5 לפני ההגשה לנטף עוד שמן זית ולסיים בתיקון תיבול של מלח ופלפל שחור.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל גם את השהייה בקירור. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)452139
חלבונים (גרם)69.15 21.23
פחמימות (גרם)114
מתוכן סוכרים (גרם)5.12 1.57
שומנים (גרם)12.69 3.9
מתוכם שומן רווי (גרם)2.96 0.91
כולסטרול (מ"ג)184.88 56.77
נתרן (מ"ג)460.45141.39
סיבים תזונתיים (גרם)1.73 0.53
מים (גרם)229.470.44
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)372.6114.41
ויטמין B (מ"ג)36.0111.06
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.11
ויטמין B3 (מ"ג)31.369.63
ויטמין B5 (מ"ג)2.430.75
ויטמין B6 (מ"ג)1.550.47
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.056.46
ויטמין B12 (מק"ג)0.740.23
ויטמין C (מ"ג)19.445.97
ויטמין D (מק"ג)0.270.08
ויטמין E (מ"ג)1.060.33
ויטמין K (מק"ג)4.211.29
סידן (מ"ג)57.517.66
ברזל (מ"ג)2.920.9
מגנזיום (מ"ג)82.5925.36
זרחן (מ"ג)546.05167.67
אבץ (מ"ג)2.590.79
אשלגן (מ"ג)840.29258.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.790.55
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.350.42
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.710.83
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.280.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 13.4% 72.8% 12%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.