גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | נתחי פרגיות עם בטטה וגזר |
5 מנות/יחידות, 451 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 591 | 131 |
חלבונים (גרם) | 58.62 | 12.99 |
פחמימות (גרם) | 27 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.79 | 1.95 |
שומנים (גרם) | 26.13 | 5.79 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.71 | 1.49 |
כולסטרול (מ"ג) | 202.82 | 44.95 |
נתרן (מ"ג) | 541.47 | 120.01 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.58 | 1.01 |
מים (גרם) | 337.73 | 74.85 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,423 | 315.48 |
ויטמין B (מ"ג) | 17.07 | 3.78 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.24 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.57 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 12.68 | 2.81 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.8 | 0.62 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.75 | 0.17 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 29.78 | 6.6 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.47 | 0.1 |
ויטמין C (מ"ג) | 17.74 | 3.93 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.28 | 0.06 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.26 | 0.5 |
ויטמין K (מק"ג) | 17.41 | 3.86 |
סידן (מ"ג) | 74.79 | 16.58 |
ברזל (מ"ג) | 4.31 | 0.96 |
מגנזיום (מ"ג) | 75.29 | 16.69 |
זרחן (מ"ג) | 389.58 | 86.34 |
אבץ (מ"ג) | 6.16 | 1.36 |
אשלגן (מ"ג) | 811.27 | 179.8 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 5.16 | 1.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.2 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 4.37 | 0.97 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 8.33 | 1.85 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 6.93 | 1.54 |