גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | לביבות תפוחי אדמה וגזר |
20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש בכמות גדולה/קטנה יותר של שמן. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 84 | 109 |
חלבונים (גרם) | 1.76 | 2.29 |
פחמימות (גרם) | 11 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.18 | 1.54 |
שומנים (גרם) | 3.49 | 4.55 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.41 | 0.53 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 25.3 | 32.94 |
נתרן (מ"ג) | 156.16 | 203.34 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.46 | 1.91 |
מים (גרם) | 58.82 | 76.59 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 208.55 | 271.55 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.36 | 1.77 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.05 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.71 | 0.92 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.37 | 0.49 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.16 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.25 | 13.35 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.06 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.97 | 5.17 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.18 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.31 | 0.41 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.13 | 5.37 |
סידן (מ"ג) | 14.34 | 18.67 |
ברזל (מ"ג) | 0.34 | 0.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.64 | 15.15 |
זרחן (מ"ג) | 37.37 | 48.66 |
אבץ (מ"ג) | 0.25 | 0.32 |
אשלגן (מ"ג) | 202.83 | 264.1 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.22 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.18 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.25 | 0.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.23 | 0.3 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם