דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה אפויה מושלמת לאירוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את הגבינה, השמנת, החלמונים, הסוכר וגרידת הלימון. להוסיף את הקורנפלור ואינסטנט הפודינג, ולערבב היטב כדי שלא יהיו גושים.
  • 2 להקציף את החלבונים עם הסוכר, ולקפל את הקצף אל תערובת הגבינה.
  • 3 לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, להעביר אליה את תערובת העוגה ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהחלק העליון משחים בצורה יפה (להניח תבנית מים חמים בתחתית התנור בזמן האפייה).
  • 4 כשהעוגה משחימה מלמעלה להנמיך את חום התנור ל- 160 מעלות, להוציא את העוגה, לשחרר בזהירות את הדפנות עם סכין, להחזיר לתנור ולאפות עוד כשעה וחצי.
  • 5 לצנן בתנור, לקרר היטב ואז ניתן גם לקשט אותה במידה ורוצים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 או 28 ס"מ (רינג גבוה).

לגבי גובה העוגה: כשפותחים את התנור בשלב הראשוני של האפייה ומשחררים את הדפנות - האדים יוצאים מהצדדים ולא נכלאים בעוגה, כך היא ממשיכה לעלות ולא צונחת לפיתה כי ברגע שהאדים כלואים ומסיימים את האפייה הם מתאדים והעוגה צונחת. גם לאחר השחרור של האדים יש צניחה של העוגה אבל צניחה ממש קלה ולא מורגשת.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)199 קלוריות166 קלוריות
חלבונים8.4 גרם7 גרם
פחמימות26 גרם21 גרם
מתוכן סוכרים16.9 גרם14.1 גרם
שומנים7.2 גרם6 גרם
מתוכם שומן רווי3.9 גרם3.3 גרם
מתוכם שומן טראנס93.2 מ"ג77.8 מ"ג
כולסטרול100.3 מ"ג83.7 מ"ג
נתרן217.6 מ"ג181.6 מ"ג
סיבים תזונתיים39.8 מ"ג33.2 מ"ג
מים17.1 גרם14.3 גרם
ויטמין A30 מק"ג25.1 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)447 מק"ג373.1 מק"ג
ויטמין B114.7 מק"ג12.2 מק"ג
ויטמין B2108.4 מק"ג90.5 מק"ג
ויטמין B318.5 מק"ג15.5 מק"ג
ויטמין B5264.1 מק"ג220.4 מק"ג
ויטמין B628.9 מק"ג24.1 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B912.1 מק"ג10.1 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C483.8 מק"ג403.8 מק"ג
ויטמין D1.1 מק"ג0.9 מק"ג
ויטמין E829.1 מק"ג692 מק"ג
ויטמין K0.1 מק"ג0 מק"ג
סידן167.9 מ"ג140.1 מ"ג
ברזל231.2 מק"ג193 מק"ג
מגנזיום2 מ"ג1.7 מ"ג
זרחן32.9 מ"ג27.5 מ"ג
אבץ186.4 מק"ג155.6 מק"ג
אשלגן33.1 מ"ג27.6 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות331.4 מ"ג276.6 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 38.2 מ"ג6.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6278.9 מ"ג232.7 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות924.4 מ"ג771.5 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9842.7 מ"ג703.4 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 17.4% 20.4% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪