דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טורטייה ירוקה עם אבוקדו ובצל ירוק
טורטייה ירוקה עם אבוקדו ובצל ירוק
טורטייה ירוקה עם אבוקדו ובצל ירוק
ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה

מצרכים למתכון

253 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 למרוח על הטורטייה את ממרח הפלפלים המתוקים ורוטב הצ`ילי המתוק.
  • 2 לפזר מעל את רצועות הבצל הסגול, האבוקדו, הבצל הירוק, הגבינה הבולגרית וגבינת הפרמזן.
  • 3 לזלף מעל את שמן הזית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 8-10 דקות (תלוי בתנור).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב מעל זיתים שחורים ועלי בזיליקום (לאחר האפייה). ניתן לשלב גם פרחי ברוקולי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)543215
חלבונים (גרם)19.81 7.83
פחמימות (גרם)5522
מתוכן סוכרים (גרם)1.27 0.5
שומנים (גרם)28.09 11.1
מתוכם שומן רווי (גרם)7.47 2.95
כולסטרול (מ"ג)26.96 10.65
נתרן (מ"ג)1,367540.24
סיבים תזונתיים (גרם)4.38 1.73
מים (גרם)54.6921.61
ויטמין A (מק"ג)8.053.18
ויטמין B (מ"ג)1.760.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.830.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.630.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4417.39
ויטמין C (מ"ג)7.052.79
ויטמין E (מ"ג)0.960.38
ויטמין K (מק"ג)29.9111.82
סידן (מ"ג)407.39161.02
ברזל (מ"ג)0.430.17
מגנזיום (מ"ג)16.356.46
זרחן (מ"ג)31.8312.58
אבץ (מ"ג)0.350.14
אשלגן (מ"ג)264.72104.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.810.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.750.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.271.69
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.951.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 26.3% 18.5% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?