1. לחרוץ חריצים בשוק הכבש (או שוק הטלה) הטרי באמצעות סכין חדה ולהחדיר לכל חריץ את פרוסות השום.
2. לערבב את שמן הזית, המלח והפלפל השחור, ולמרוח את שוק הכבש מכל הכיוונים.
3. לקצוץ את הרוזמרין, לפזר מעל ולבסוף לטפטף את החומץ.
4. לחמם תנור לחום של 220 מעלות, לאפות את שוק הכבש במשך כ- 10 דקות, להפוך ולהמשיך לאפות כ- 10 דקות נוספות.
5. להוציא את הכבש מהתנור החם, לכסות בנייר כסף, להוריד את החום ל- 160 מעלות ולהמשיך לאפות כ- 3 שעות או עד שבשר הכבש מזהיב ומוכן.
6. בתיאבון
יש להשתמש בשוק כבש (או שוק טלה) - במצרכים כתוב "סינטה טלה (שוק עם סינטה)" רק עבור חישוב מוערך של הערך התזונתי של המתכון.