דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כנפיים במרינדת קטשופ
כנפיים במרינדת קטשופ
כנפיים במרינדת קטשופ
כנפי עוף על האש במרינדה שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה.
  • 2 שוטפים את הכנפיים, מייבשים ומערבבים אותם בקערה עם המרינדה.
  • 3 מעבירים את הכנפיים לשקית ניילון ומניחים במקרר עד חצי שעה לפני השימוש. כך מבטיחים שהעוף לא קר מדי והוא יתבשל בזמן קצר יחסית לכל עומקו, וללא שריפה מיותרת של העור.
  • 4 כשהגחלים לוהטות, הגריל חם והרשת מוברשת בשמן - מעלים את הכנפיים על האש וצולים כ- 5 דקות מכל צד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תמיד רצוי להשרות כל חלק של עוף במרינדה לפחות כמה שעות (5 שעות או לילה) כדי שהטעמים ייספגו.

זמן ההכנה כולל את קירור הכנפיים. מתכון קל מאוד לכנפיים על האש - אפשר להכין אותן גם בתנור, אבל האמת "על האש" הן הכי טובות. כל מה שצריך זה 4 מרכיבים בלבד. ילדים ומבוגרים מטורפים עליהם.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אלישבע דה-סילבה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)189192
חלבונים (גרם)27.42 27.84
פחמימות (גרם)22
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.06
שומנים (גרם)7.32 7.43
מתוכם שומן רווי (גרם)2.04 2.07
כולסטרול (מ"ג)76.5 77.66
נתרן (מ"ג)127.48129.42
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)58.8159.71
ויטמין A (מק"ג)16.216.45
ויטמין B (מ"ג)8.188.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.12
ויטמין B3 (מ"ג)6.586.68
ויטמין B5 (מ"ג)0.90.92
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.54
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.14.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.310.31
ויטמין C (מ"ג)0.970.98
ויטמין D (מק"ג)0.110.11
ויטמין E (מ"ג)0.250.25
ויטמין K (מק"ג)0.270.27
סידן (מ"ג)14.5514.77
ברזל (מ"ג)1.051.06
מגנזיום (מ"ג)19.0519.34
זרחן (מ"ג)149.6151.88
אבץ (מ"ג)1.931.96
אשלגן (מ"ג)191.58194.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.61.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.161.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.352.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.992.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.1% 75.4% 4.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.