גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | רולדת ניוקי אפויה במילוי בשר ופטריות |
רולדת ניוקי אפויה בתנור וממולאת בבשר בקר טחון ופטריות עם תבלינים - מאפה טעים לארוחת הצהריים מבצק תפוחי אדמה, 453 קלוריות למנה, 148 קלוריות ל-100 גרם
אלישבע דה-סילבה, שף דה-קווזין, 21.06.2015
6 מנות/יחידות, 307 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
טיפ שיציל את הארוחה ויחסוך זמן: תחילה תאפו את תפוחי האדמה בזמן האפייה שלהם ותתחילו בהכנת המילוי - אתם לא רוצים בשר חם שיבשל לכם את הבצק לפני הזמן. בזמן שהבשר מתקרר - תפוחי האדמה יהיו מוכנים, ואז עוברים להכנת הבצק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
המתכון באדיבות אלישבע דה-סילבה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 453 | 148 |
חלבונים (גרם) | 21.1 | 6.87 |
פחמימות (גרם) | 58 | 19 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.82 | 0.92 |
שומנים (גרם) | 15.37 | 5.01 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.59 | 0.84 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 115.99 | 37.78 |
נתרן (מ"ג) | 1,040 | 338.62 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.44 | 1.12 |
מים (גרם) | 174.59 | 56.87 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 211.35 | 68.84 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.67 | 2.17 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.17 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.35 | 1.42 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.29 | 0.42 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.61 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 34.11 | 11.11 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.49 | 0.49 |
ויטמין C (מ"ג) | 14.3 | 4.66 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.46 | 0.15 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.67 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 42.68 | 13.9 |
סידן (מ"ג) | 80.36 | 26.17 |
ברזל (מ"ג) | 2.42 | 0.79 |
מגנזיום (מ"ג) | 42.74 | 13.92 |
זרחן (מ"ג) | 203.57 | 66.31 |
אבץ (מ"ג) | 3.45 | 1.12 |
אשלגן (מ"ג) | 677.23 | 220.6 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.54 | 0.18 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.44 | 0.14 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.85 | 0.28 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.79 | 0.26 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם