1. לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ובינתיים גם לשמן תבנית בקוטר 24 ס"מ.
2. הכנת העוגה: להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר (100 גרם) ודבש עד לקבלת קצף יציב אך לא יבש.
3. בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם השמן, החלב ו- 1/4 כוס סוכר (50 גרם). לקפל את תערובת החלמונים אל תוך קצף החלבונים. לקפל את הקמח אל התערובת בעדינות עד שהוא נבלע בה.
4. לצקת את התערובת אל התבנית המשומנת ולהכניס לתנור למשך כ- 25 דקות אפייה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש (להשאיר את התנור דולק וחם). בינתיים אפשר להכין את הציפוי לקראת סוף האפייה.
5. הכנת הציפוי: להמיס את החמאה, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עד להמסת הסוכר. כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת את הציפוי החם עליה.
6. לאפות שוב את העוגה כ- 5 דקות נוספות ולצנן לאחר מכן היטב.
7. לחצות את העוגה לרוחב ובינתיים להכין את קרם הוניל.
8. להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג עד לקבלת קרם וניל יציב. למרוח את קרם הוניל על העוגה בצורה שרוצים ולכסות במחצית העוגה השנייה.
9. להעביר את העוגה לקירור במקרר לכשעתיים מינימום לפני ההגשה. לשמור מכוסה במקרר עד יומיים ולא לשכוח להגיש קר.
10. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם קירור. זמן ההכנה כולל את זמן הקירור. באדיבות אורלי פלאי-ברונשטיין לאסם. סגנון: עמית פרבר, עיצוב: ורדה עמיר.