גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | תבשיל בשר וחומוס |
5 מנות/יחידות, 632 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל המנה))
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה וגרגירי הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הקמח אמור להסמיך את הרוטב בהמשך. אבל אם לא מטגנים אותו ורק מכניסים אותו לרוטב יהיו גושים וטעם של קמח. הבישול והפתיחה שלו על ידי נוזל יפתחו אותו שלא יהיה גושי ושלא יהיה טעם של קמח בתבשיל. אפשר להשתמש בצלעות, אפשר כתף, אפשר שריר הזרוע... כל מה שהוא לבישול ארוך (אפשר גם זנב שור אפילו).
המתכון באדיבות עידן דלל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 973 | 154 |
חלבונים (גרם) | 73.31 | 11.6 |
פחמימות (גרם) | 82 | 13 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 18.45 | 2.92 |
שומנים (גרם) | 31.72 | 5.02 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.11 | 1.12 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.55 | 0.09 |
כולסטרול (מ"ג) | 156 | 24.68 |
נתרן (מ"ג) | 948.24 | 150.04 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 22.09 | 3.5 |
מים (גרם) | 423.94 | 67.08 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,239 | 195.97 |
ויטמין B (מ"ג) | 21.17 | 3.35 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.74 | 0.12 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.85 | 0.13 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 13.19 | 2.09 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.69 | 0.58 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 2.12 | 0.33 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 572.77 | 90.63 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 10.32 | 1.63 |
ויטמין C (מ"ג) | 29.15 | 4.61 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.73 | 0.43 |
ויטמין K (מק"ג) | 199.66 | 31.59 |
סידן (מ"ג) | 206.55 | 32.68 |
ברזל (מ"ג) | 13.5 | 2.14 |
מגנזיום (מ"ג) | 197.96 | 31.32 |
זרחן (מ"ג) | 883.36 | 139.77 |
אבץ (מ"ג) | 14.41 | 2.28 |
אשלגן (מ"ג) | 2,166 | 342.72 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.7 | 0.43 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.11 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.59 | 0.41 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.33 | 0.21 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.32 | 0.21 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם