דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שבלולי תרד וגבינה מבצק פילאס
שבלולי תרד וגבינה מבצק פילאס
שבלולי תרד וגבינה מבצק פילאס
מאפים טעימים מבצק פילאס

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 10 שבלולים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את כל מצרכי המלית. אני השתמשתי בגבינה גרוזינית - ניתן להשתמש בגבינת חמד, גבינת מוצרלה או כל גבינה קשה אחרת שנמסה.
  • 2 לחתוך את הבצק למלבנים באורך של כ- 10 ס"מ.
  • 3 לשים מהמלית בקצה המלבן ולהשאיר את הדפנות ללא מילוי.
  • 4 לקפל את הדפנות, לגלגל לרולדה ואז לשבלולים.
  • 5 להניח את השבלולים בתבנית עם נייר אפייה, למרוח עליהם ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
  • 6 לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות טורבו ולאפות את השבלולים למשך כ- 25 דקות עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם נשארת לכם מעט מהמלית ניתן להכין מאפינס (זה מה שאני עשיתי).

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)335240
חלבונים (גרם)10.74 7.7
פחמימות (גרם)2619
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.1
שומנים (גרם)21.15 15.15
מתוכם שומן רווי (גרם)10.74 7.69
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)35.91 25.72
נתרן (מ"ג)899.56644.38
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 0.94
מים (גרם)27.9920.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)141.89101.64
ויטמין B (מ"ג)0.50.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.728.44
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.04
ויטמין C (מ"ג)2.461.76
ויטמין D (מק"ג)0.140.1
ויטמין E (מ"ג)0.590.42
ויטמין K (מק"ג)123.588.47
סידן (מ"ג)216.44155.04
ברזל (מ"ג)1.030.74
מגנזיום (מ"ג)22.6716.24
זרחן (מ"ג)27.5519.74
אבץ (מ"ג)0.280.2
אשלגן (מ"ג)126.5990.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 35.7% 18.1% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.