דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת כבד לצהריים, מישהו?

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן את רצועות הבצל בשמן עד להשחמה.
  • 2 להוסיף את היין האדום, הסילאן והתבלינים.
  • 3 לבשל כמה דקות, להוסיף את כבדי העוף לרוטב ולהמשיך לבשל כ- 5 דקות או עד שהכבדים יספגו את הרוטב.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)363134
חלבונים (גרם)27.58 10.22
פחמימות (גרם)187
מתוכן סוכרים (גרם)6.24 2.31
שומנים (גרם)17.72 6.57
מתוכם שומן רווי (גרם)2.91 1.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.10.04
כולסטרול (מ"ג)564 209.04
נתרן (מ"ג)272.6101.04
סיבים תזונתיים (גרם)1.9 0.7
מים (גרם)199.1473.81
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4,2961,592
ויטמין B (מ"ג)26.9810
ויטמין B1 (מ"ג)0.350.13
ויטמין B2 (מ"ג)2.350.87
ויטמין B3 (מ"ג)14.195.26
ויטמין B5 (מ"ג)8.473.14
ויטמין B6 (מ"ג)1.020.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)579.57214.81
ויטמין B12 (מק"ג)21.137.83
ויטמין C (מ"ג)9.423.49
ויטמין E (מ"ג)0.80.3
ויטמין K (מק"ג)0.90.33
סידן (מ"ג)40.815.12
ברזל (מ"ג)13.334.94
מגנזיום (מ"ג)44.2516.4
זרחן (מ"ג)492.77182.64
אבץ (מ"ג)4.321.6
אשלגן (מ"ג)565.64209.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.360.5
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.420.53
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.280.48

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 27.1% 42.1% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.