1. מערבבים בקערה את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2. מחממים את השמן בסיר בינוני-קטן על אש בינונית, עד שבועות קטנות וצפופות מתקבצות סביב כף עץ (השמן צריך להיות חם מספיק אך לא חם מדי - מה שיגרום לסופגניה להשחים מבחוץ אך לא להיות מוכנות מבפנים).
3. בעזרת 2 כפות נוטלים מעט מהבצק ומכניסים לשמן, או שמרטיבים כף גלידה קפיצית ובעזרתה מכניסים את בצק הסופגניה לשמן - כך יוצרים למעשה סופגניות עגולות ויפות (מרטיבים את הכף בין סופגניה לסופגניה שלא יידבק בה הבצק).
4. מטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד להשחמה יפה ועד שהן קלות במגע - מה שמבטיח טיגון גם מבפנים (טיפ: הנמיכו מעט את הלהבה בזמן הטיגון ובידקו סופגניה אחת מבפנים כדי לראות האם טוגנה כראוי).
5. מניחים על נייר סופג ולאחר כדקה מגלגלים בתערובת סוכר וקינמון.
6. בתיאבון וחג שמח
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק (קצת פחות מחצי ליטר שמן, תלוי בסיר בו עושים שימוש). הערך התזונתי לא כולל את הוויסקי. מתכון ישן עם שינויים קלים.