דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כדורים נהדרים כפתיח לארוחה הבשרית

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכדורים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מכינים פירה כמו שאוהבים: מרתיחים את תפוחי האדמה עד לריכוך, מסננים את המים, מוסיפים את אבקת מרק העוף ומועכים לפירה. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומניחים לו להתקרר.
  • 2 מטגנים בשמן במחבת רחבה את הבצל והפטריות עד להשחמה, מוסיפים את הבשר הטחון ואת התבלינים, מבשלים היטב עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים מעט.
  • 3 משמנים את הידיים, לוקחים כף מהפירה, משטחים על היד, מוסיפים כפית ממלית הבשר ובעדינות מגלגלים לכדור.
  • 4 מצפים את הכדורים בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק שחומם מראש בסיר עד להזהבה. מתקבלים כדורי פירה ממולאים בשר שאסור לכם לפספס!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נופר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)137158
חלבונים (גרם)7.37 8.52
פחמימות (גרם)1214
מתוכן סוכרים (גרם)0.76 0.88
שומנים (גרם)6.39 7.38
מתוכם שומן רווי (גרם)1.06 1.23
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)35.5 41.03
נתרן (מ"ג)245.63283.9
סיבים תזונתיים (גרם)0.97 1.12
מים (גרם)58.3867.48
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.7610.12
ויטמין B (מ"ג)3.083.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.11
ויטמין B3 (מ"ג)2.132.47
ויטמין B5 (מ"ג)0.590.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.5811.07
ויטמין B12 (מק"ג)0.670.77
ויטמין C (מ"ג)3.363.89
ויטמין D (מק"ג)0.160.18
ויטמין E (מ"ג)0.140.16
ויטמין K (מק"ג)1.111.28
סידן (מ"ג)10.8512.54
ברזל (מ"ג)11.15
מגנזיום (מ"ג)14.7817.09
זרחן (מ"ג)79.5191.9
אבץ (מ"ג)1.551.79
אשלגן (מ"ג)244.73282.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.20.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 23.6% 27.2% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.