דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 355 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב היטב את כל מרכיבי עיסת הכופתאות ולהניח במקרר למשך כשעה.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עם הכורכום, להוסיף את שאר מרכיבי המרק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך כ- 10-15 דקות.
  • 3 ליצור מהעיסה כופתאות בגודל הרצוי (הן גדלות מעט בתוך המרק), להניח בעדינות במרק, לערבב בעדינות גם כן (מומלץ לנענע את הסיר מצד לצד), לכסות במכסה ולבשל על אש נמוכה למשך כ- 45 דקות או עד שמוכן (אם חסר נוזלים אז להוסיף).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב: במידה ורכז הרימונים שהשתמשתם בו אינו חמוץ מספיק - מומלץ להוסיף לימון אחד סחוט טרי. רכז הרימונים שאני עשיתי בו שימוש לא היה חמצמץ מספיק לטעמי ולכן אני כן הוספתי (לא רואים זאת בסרטון).

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)34397
חלבונים (גרם)28.51 8.02
פחמימות (גרם)329
מתוכן סוכרים (גרם)0.81 0.23
שומנים (גרם)10.64 2.99
מתוכם שומן רווי (גרם)2.55 0.72
כולסטרול (מ"ג)71.56 20.14
נתרן (מ"ג)949.97267.32
סיבים תזונתיים (גרם)0.84 0.24
מים (גרם)270.7476.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.676.66
ויטמין B (מ"ג)7.842.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.05
ויטמין B3 (מ"ג)6.521.83
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.440.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.284.3
ויטמין B12 (מק"ג)1.620.45
ויטמין C (מ"ג)8.22.31
ויטמין D (מק"ג)0.040.01
ויטמין E (מ"ג)0.370.1
ויטמין K (מק"ג)35.289.93
סידן (מ"ג)44.5712.54
ברזל (מ"ג)2.760.78
מגנזיום (מ"ג)31.538.87
זרחן (מ"ג)198.355.8
אבץ (מ"ג)4.511.27
אשלגן (מ"ג)411.46115.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.450.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 14.7% 39.4% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.