דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות בצק פריך מגולגלות
עוגיות בצק פריך מגולגלות
עוגיות בצק פריך מגולגלות
המגולגלות הכי מהירות וטעימות שתכינו

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 39 גרם למנה\יחידה (18 חיתוכיות מכל רולדה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 2 מערבלים את כל מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה ומחלקים ל- 2 רולדות.
  • 3 על הרולדה האחת למרוח את הנוטלה, על הרולדה השנייה למרוח את ממרח התמרים, מעל לפזר את הקינמון ואגוזי המלך הגרוסים.
  • 4 לגלגל את 2 הרולדות, להניח בתבנית עם נייר אפייה וליצור חריצים לפי העובי הרצוי (לא עד הסוף).
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20 דקות (תלוי בסוג התנור). לאחר האפייה להמתין לצינון, לפדר באבקת הסוכר ולחתוך את החריצים עד הסוף. מתקבלות עוגיות בצק פריך מגולגלות פשוט מושלמות!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)163425
חלבונים (גרם)2.37 6.15
פחמימות (גרם)2257
מתוכן סוכרים (גרם)7.49 19.45
שומנים (גרם)7.42 19.28
מתוכם שומן רווי (גרם)3.67 9.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.180.47
כולסטרול (מ"ג)27.19 70.63
נתרן (מ"ג)6.4716.81
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 1.37
מים (גרם)1.985.16
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.414.02
ויטמין B (מ"ג)0.20.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.16
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.1521.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.08
ויטמין C (מ"ג)0.792.06
ויטמין D (מק"ג)0.070.19
ויטמין E (מ"ג)0.050.12
ויטמין K (מק"ג)0.070.18
סידן (מ"ג)14.5637.81
ברזל (מ"ג)0.471.22
מגנזיום (מ"ג)2.316
זרחן (מ"ג)22.8959.45
אבץ (מ"ג)0.080.21
אשלגן (מ"ג)9.524.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.651.7
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.3
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.531.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 23.1% 7.4% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.