דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חטיפי כרובית בתנור
חטיפי כרובית בתנור
חטיפי כרובית ממכרים במיוחד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להביא לרתיחה בסיר עם מים ומעט מלח את פרחי הכרובית למשך כ- 15 דקות ולצנן.
  • 2 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 3 לערבב היטב בקערה את כל מרכיבי הבלילה.
  • 4 לטבול כל פרח כרובית בבלילה, לאחר מכן בתערובת פירורי הלחם והשומשום ולבסוף להניח בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה. כך להכין את כל פרחי הכרובית.
  • 5 להשפריץ ספריי שמן מעל ולאפות בתנור החם למשך כ- 10-15 דקות או עד להשחמה. מתקבלים חטיפי כרובית אפויים בתנור שלא תוכלו להפסיק לנשנש!
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המלח לבישול הכרובית. שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28595
חלבונים (גרם)12.36 4.12
פחמימות (גרם)3713
מתוכן סוכרים (גרם)6.74 2.25
שומנים (גרם)10.55 3.51
מתוכם שומן רווי (גרם)1.87 0.62
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)103.12 34.35
נתרן (מ"ג)604.44201.35
סיבים תזונתיים (גרם)5.81 1.94
מים (גרם)229.4976.45
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)61.620.52
ויטמין B (מ"ג)3.551.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.08
ויטמין B3 (מ"ג)1.040.34
ויטמין B5 (מ"ג)1.570.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.470.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)112.1737.37
ויטמין B12 (מק"ג)0.240.08
ויטמין C (מ"ג)99.9133.28
ויטמין D (מק"ג)0.560.19
ויטמין E (מ"ג)0.620.21
ויטמין K (מק"ג)31.6910.56
סידן (מ"ג)55.9218.63
ברזל (מ"ג)1.380.46
מגנזיום (מ"ג)24.958.31
זרחן (מ"ג)129.1643.02
אבץ (מ"ג)0.770.26
אשלגן (מ"ג)374.88124.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.860.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.390.13
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.580.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.840.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.010.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 15.9% 18.7% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.