דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת דגים קלה, מהירה וטעימה!

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 319 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את הנינג`ה גריל על תוכנית גריל מדיום או את התנור לחום של 190 מעלות טורבו.
  • 2 מכינים סירות מנייר אפייה ובכל אחד מהם מניחים פילה דג.
  • 3 בקערה קטנה מועכים את השום קונפי (ראו מידע נוסף) ומוסיפים את חרדל הגרגירים והמלח.
  • 4 מפזרים ליד כל פילה דג שעועית ירוקה (אפשר ישר מהמקפיא).
  • 5 מורחים כל פילה דג ברוטב השום ומפזרים מהשמן גם על השעועית הירוקה. בשלב הזה אפשר לפזר עוד מעט מלח גס ולהניח פרוסת לימון.
  • 6 צולים את הדגים בנינג`ה או בתנור למשך כ- 12-15 דקות או עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נינג`ה גריל.

הערך התזונתי כולל שיני שום ושמן זית בנפרד ולא כ"שום קונפי" - יש לעשות שימוש בשום קונפי עם מעט מהשמן. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רתם הורביץ

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)490154
חלבונים (גרם)50.37 15.79
פחמימות (גרם)134
מתוכן סוכרים (גרם)0.31 0.1
שומנים (גרם)25.76 8.07
מתוכם שומן רווי (גרם)4.48 1.4
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.10.03
כולסטרול (מ"ג)130 40.75
נתרן (מ"ג)2,027635.32
סיבים תזונתיים (גרם)2.93 0.92
מים (גרם)167.1552.4
ויטמין A (מק"ג)62.419.56
ויטמין B (מ"ג)11.823.71
ויטמין B1 (מ"ג)0.310.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.09
ויטמין B3 (מ"ג)10.023.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.190.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.990.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.710.88
ויטמין B12 (מק"ג)3.181
ויטמין C (מ"ג)23.687.42
ויטמין D (מק"ג)30.94
ויטמין E (מ"ג)1.280.4
ויטמין K (מק"ג)0.60.19
סידן (מ"ג)156.4349.04
ברזל (מ"ג)1.880.59
מגנזיום (מ"ג)66.2320.76
זרחן (מ"ג)504.7158.21
אבץ (מ"ג)1.490.47
אשלגן (מ"ג)848.57266.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.680.84
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.410.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 27.9% 54.6% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.