דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תיבול זיתים
תיבול זיתים
תיבול זיתים
אתם הולכים להתמכר לתיבול הזה

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שוטפים מעט את הזיתים במים קרים וקוצצים אותם גס בסכין או בכמה פולסים בקוצץ חשמלי (אני השתמשתי בזיתי קלמטה וזיתים ירוקים גדולים ללא חרצנים).
  • 2 במחבת גדולה מטגנים במעט שמן זית את הפלפלים והשום, ולאחר כדקה או שתיים מוסיפים את הזיתים הקצוצים.
  • 3 מוסיפים את התיבול (אין צורך במלח, הזיתים מלוחים) ומטגנים עוד כ- 2-3 דקות.
  • 4 מעבירים את התערובת לצנצנת וממלאים אותה בשמן הזית.
  • 5 את הצנצנת הזו אפשר לשמור במקרר למשך כמה שבועות בכיף, אבל תאמינו לי שזה לא יחזיק הרבה זמן!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתכון אחד לאין סוף מנות משודרגות! שימו לב: אתם לא רוצים לפספס את זה. זה לא ממרח ולא סלט. זה גם לא סלסה... זה משהו באמצע וזה פשוט משגע. מומלץ לתיבול דגים, פסטות, כריכים, פוקאצ`ות, פיצה, חזה עוף, קציצות ועוד.

ציוד נדרש: צנצנת אחסון מתאימה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רתם הורביץ

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)64272
חלבונים (גרם)0.26 1.09
פחמימות (גרם)16
מתוכן סוכרים (גרם)0.31 1.32
שומנים (גרם)6.41 27.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.97 4.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.32
נתרן (מ"ג)160.72682.94
סיבים תזונתיים (גרם)0.4 1.71
מים (גרם)6.9629.59
ויטמין A (מק"ג)9.4340.06
ויטמין B (מ"ג)0.110.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)00.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.215.13
ויטמין C (מ"ג)12.1651.68
ויטמין E (מ"ג)0.110.47
ויטמין K (מק"ג)0.562.39
סידן (מ"ג)3.7816.05
ברזל (מ"ג)0.070.3
מגנזיום (מ"ג)1.185.01
זרחן (מ"ג)3.715.7
אבץ (מ"ג)0.030.12
אשלגן (מ"ג)18.3277.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 76.7% 3.1% 15.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 4.15 (5.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.