דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פנקייק רך ונימוח בפה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפנקייקים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה טורפים את הביצים, הסוכר וסוכר הוניל עד לאיחוד. מוסיפים את החלב והחמאה המומסת, וטורפים היטב שוב.
  • 2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים (אם הבלילה סמיכה מדי - הוסיפו עוד מעט חלב).
  • 3 מחממים מחבת לפנקייקים ומשמנים קלות בחמאה.
  • 4 יוצקים מהבלילה לשקעים וכשהפנקייק מתחיל להתייצב - הופכים בעזרת לקקן.
  • 5 לאחר עוד כדקה-שתיים מוציאים וחוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.
  • 6 המלצה: למרוח מעל נוטלה, סירופ מייפל, אבקת סוכר או כל תוספת מתוקה שאתם אוהבים. מתקבל פנקייק רך כמו ענן שאתם הולכים להתמכר אליו. תיהנו - זה פשוט מושלם!
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפנקייקים.

עוד הצעות למתכונים

הקליקו לסרטון ההדרכה באינסטגרם!
הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אבי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)104227
חלבונים (גרם)2.84 6.22
פחמימות (גרם)1227
מתוכן סוכרים (גרם)2.87 6.27
שומנים (גרם)4.77 10.45
מתוכם שומן רווי (גרם)2.77 6.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.210.46
כולסטרול (מ"ג)43.18 94.51
נתרן (מ"ג)71.31156.08
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.08
מים (גרם)6.514.22
ויטמין A (מק"ג)13.629.77
ויטמין B (מ"ג)0.280.61
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.518.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.17
ויטמין C (מ"ג)0.681.48
ויטמין D (מק"ג)0.170.38
ויטמין E (מ"ג)0.090.2
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)78.75172.37
ברזל (מ"ג)0.551.19
מגנזיום (מ"ג)1.262.77
זרחן (מ"ג)89.52195.93
אבץ (מ"ג)0.110.24
אשלגן (מ"ג)11.825.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 23.9% 14.3% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.