דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי פשוט - הכי טעים!

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 משרים את גרגירי החומוס היבשים למשך לילה שלם בסיר עם מים עם כף אבקת סודה לשתייה. למחרת לסנן את המים ולבשל את גרגירי החומוס למשך כחצי שעה או עד לריכוך. שימו לב: אם משתמשים בחומוס מוקפא שהוא מבושל כבר אז פשוט לבשל אותו למשך כ- 15 דקות ולנקות מקליפות.
  • 2 בסיר רחב לכסות את גרגירי החומוס במים, להוסיף את כל שאר המרכיבים, לערבב היטב ולבשל למשך כ- 20 דקות.
  • 3 להכין את הלחמנייה המושלמת לשישי וכמובן שאפשר להוסיף שניצל וחצילים לסנדוויץ`!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול לפזר עוד כוסברה טרייה מעל הסיר.

ציוד נדרש: סיר בישול מתאים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית גרגירי החומוס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אופל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)452311
חלבונים (גרם)12 8.25
פחמימות (גרם)4027
מתוכן סוכרים (גרם)8.18 5.62
שומנים (גרם)28.31 19.45
מתוכם שומן רווי (גרם)2.26 1.55
כולסטרול (מ"ג)0.18 0.12
נתרן (מ"ג)924.57635.2
סיבים תזונתיים (גרם)11.08 7.61
מים (גרם)58.9640.51
ויטמין A (מק"ג)133.5491.75
ויטמין B (מ"ג)3.82.61
ויטמין B1 (מ"ג)0.320.22
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.12
ויטמין B3 (מ"ג)1.430.98
ויטמין B5 (מ"ג)1.020.7
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)324.62223.02
ויטמין C (מ"ג)85.1158.47
ויטמין E (מ"ג)1.811.24
ויטמין K (מק"ג)40.3727.74
סידן (מ"ג)8054.96
ברזל (מ"ג)4.272.93
מגנזיום (מ"ג)74.9951.52
זרחן (מ"ג)228.22156.79
אבץ (מ"ג)2.121.46
אשלגן (מ"ג)666.75458.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.671.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.61.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.810.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.80.55

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.1% 31% 13.2% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.69 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.