1. בסיר רחב מחממים את השמן ומוסיפים את בצל אחד קצוץ. מטגנים עד הזהבה.
2. מוסיפים שעועית ירוקה קפואה, אפונה קפואה, גזר קצוץ, פלפל ירוק חתוך לקוביות, קורט מלח, קורט פלפל שחור, כורכום ו- 2 עלי דפנה. לא להוסיף עדיין את המים. מטגנים תוך כדי עירבוב כ- 7 דקות.
3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
4. יוצרים מתערובת הבשר (בצל אחד מגורד, קישוא מגורד (לא חובה), ביצה, פירורי לחם, קורט מלח וקורט פלפל שחור - להוסיף לחזה העוף הטחון ולערבב היטב) כדורים בעזרת ידיים רטובות ומכניסים בעדינות לסיר.
5. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש לאש בינונית ומבשלים כשעה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.