דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (לכ- 8 רעבים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בסיר לחץ - כחצי שעה. בסיר רגיל - כשעה וחצי. מטגנים את השמן עם שיני השום הפרוסות ועלי הדפנה עד להזהבה.
  • 2 מוסיפים את חלקי העוף - חצי קילו לבבות חתוכים ל- 4, כנפי עוף מנוקים וחצויים, 2-4 גרונות עוף חתוכים קטן (1.5 ס"מ), חצי קילו קורקבנים מנוקים וחתוכים קטן וגרון הודו חתוך קטן (1.5 ס"מ). ניתן להוסיף גם רגליים של עוף מנוקות וחתוכות ל- 4 (אם משיגים בשוק).
  • 3 מערבבים. מוסיפים את התבלינים. מערבבים שוב.
  • 4 טועמים, מוסיפים את המים החמים וסוגרים.
  • 5 מחכים שיהיה מוכן. טעים עם תפוחי אדמה מבושלים במלח. טעים עם פירה. טעים מאד עם אורז למי שאוכל אותו בפסח. אצלנו אוכלים אותו בארוחת הבייניים, כשכבר לא אוכלים לחם ועוד לא אוכלים מצות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)423132
חלבונים (גרם)54 16.84
פחמימות (גרם)52
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 0.04
שומנים (גרם)19.34 6.03
מתוכם שומן רווי (גרם)4.26 1.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.01
כולסטרול (מ"ג)380.34 118.63
נתרן (מ"ג)1,168364.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.46 0.14
מים (גרם)237.5174.08
ויטמין A (מק"ג)26.078.13
ויטמין B (מ"ג)12.824
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.790.25
ויטמין B3 (מ"ג)8.412.62
ויטמין B5 (מ"ג)2.730.85
ויטמין B6 (מ"ג)0.690.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)58.1718.14
ויטמין B12 (מק"ג)5.511.72
ויטמין C (מ"ג)7.722.41
ויטמין D (מק"ג)0.130.04
ויטמין E (מ"ג)0.460.14
ויטמין K (מק"ג)0.840.26
סידן (מ"ג)71.1622.19
ברזל (מ"ג)9.292.9
מגנזיום (מ"ג)43.4213.54
זרחן (מ"ג)365.15113.89
אבץ (מ"ג)9.532.97
אשלגן (מ"ג)435.81135.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.451.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.510.78
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.821.19
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 24.6% 68.6% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.