גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | הומפרייז |
4 מנות/יחידות, 729 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופציה נוספת להכנת תפוחי האדמה היא לבשל אותם קלופים חצי בישול (כ- 30 דקות), להוציא, לייבש במגבת, להניח שיתקררו מעט ולחתוך לקוביות קטנות. לאחר מכן, במחבת גדולה לחמם 7-8 כפות שמן ולטגן את קוביות תפוחי האדמה. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה/בישול. לגרסת פרווה יש להשתמש בשמן קנולה במקום החמאה לטיגון הבצל ובשמנת צמחית במקום שמנת מתוקה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 1,155 | 159 |
חלבונים (גרם) | 8.91 | 1.22 |
פחמימות (גרם) | 173 | 24 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 6.92 | 0.95 |
שומנים (גרם) | 47.98 | 6.59 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 7.37 | 1.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 90.75 | 12.46 |
נתרן (מ"ג) | 946.94 | 129.99 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 11.23 | 1.54 |
מים (גרם) | 355.07 | 48.74 |
ויטמין B (מ"ג) | 9.52 | 1.31 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.43 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.09 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.6 | 0.77 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.19 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.18 | 0.16 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 42.76 | 5.87 |
ויטמין C (מ"ג) | 32.9 | 4.52 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.05 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 9.03 | 1.24 |
סידן (מ"ג) | 40.93 | 5.62 |
ברזל (מ"ג) | 1.4 | 0.19 |
מגנזיום (מ"ג) | 87.99 | 12.08 |
זרחן (מ"ג) | 180.03 | 24.71 |
אבץ (מ"ג) | 1.21 | 0.17 |
אשלגן (מ"ג) | 1,439 | 197.51 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם