דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שווארמה חזה הודו

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 299 גרם למנה\יחידה (כ- 7 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 את גרגירי החומוס להשרות ללילה ולבשל עד לרמת רכות כשעה וחצי. אפשר להשתמש בתחליף של סנפרוסט.
  • 2 את השווארמה הודו לחתוך לקוביות ולבשל עם מים כ- 1/2 שעה.
  • 3 לטגן בסיר את הבצלים עם השמן עד להשחמה, להוסיף את השווארמה ולהמשיך לטגן עוד 5 דקות.
  • 4 להוסיף את גרגירי החומוס, הפלפלים היבשים והתבלינים.
  • 5 להוסיף מים עד כיסוי ולבשל כשעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)351117
חלבונים (גרם)48.49 16.21
פחמימות (גרם)238
מתוכן סוכרים (גרם)7.25 2.42
שומנים (גרם)6.54 2.19
מתוכם שומן רווי (גרם)0.79 0.26
כולסטרול (מ"ג)118.57 39.64
נתרן (מ"ג)580.21193.96
סיבים תזונתיים (גרם)5.29 1.77
מים (גרם)216.4372.35
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.379.82
ויטמין B (מ"ג)14.334.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.09
ויטמין B3 (מ"ג)11.423.82
ויטמין B5 (מ"ג)1.280.43
ויטמין B6 (מ"ג)1.090.37
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)101.2933.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.560.19
ויטמין C (מ"ג)25.068.38
ויטמין D (מק"ג)0.290.1
ויטמין E (מ"ג)0.670.22
ויטמין K (מק"ג)5.061.69
סידן (מ"ג)64.2621.48
ברזל (מ"ג)4.341.45
מגנזיום (מ"ג)78.6726.3
זרחן (מ"ג)435.93145.73
אבץ (מ"ג)3.451.15
אשלגן (מ"ג)778.59260.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.970.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.840.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.490.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 7.8% 57.9% 28%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?