1. יש לערבב בקערה את חזה העוף הטחון, הבצל ותפוח האדמה המגורדים, הפטרוזיליה והכוסברה.
2. להוסיף את התיבול והשמן, לערבב היטב ולהניח בצד.
3. לטגן בכף שמן אחת את הבצל על אש בינונית-קטנה עד להשחמה, להוסיף את השום ואז להוסיף את העגבניות, לערבב, להוסיף את הרסק והמים, ולתבל בפפריקה, פלפל שחור ואבקת מרק - כדאי לבדוק תיבול ובהתאם להוסיף מלח.
4. להביא לרתיחה... כאשר הרוטב רותח יש להכין קציצות קטנות ולהניח בזהירות בסיר.
5. כאשר כל הקציצות נחות בסיר יש להוריד את האש ללהבה בינונית, ולבשל במשך כ- 20 דקות (הבישול מהיר).
6. שיהיה בתיאבון ורק בריאות
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לבישול מהיר יותר אפשר להשתמש בעגבניות מוכנות וקלופות בשימורים.