דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת קישואים מטוגנת
פשטידת קישואים מטוגנת
פשטידת קישואים מטוגנת
שילוב טעים של קישואים, גזרים ובצל

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מגרדים את הקישואים, הגזרים והבצל, מעבירים למסננת וסוחטים מהנוזלים. מעבירים לקערה, מוסיפים את הכוסברה, הביצים, הקמח, הסודה לשתייה והתבלינים, ומערבבים היטב.
  • 2 מחממים את השמן לטיגון במחבת, מעבירים את תערובת הפשטידה אל המחבת, משטחים, משאירים על להבה גבוהה כ- 2 דקות, מעבירים ללהבה נמוכה לעוד כ- 20 דקות ומכסים את המחבת.
  • 3 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה, אם צריך להוסיף עוד שמן מוסיפים מעט. מגבירים שוב את הלהבה לעוד כדקה-שתיים, ומנמיכים אותה לעוד כ- 20 דקות טיגון נוספות עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21987
חלבונים (גרם)7.36 2.92
פחמימות (גרם)2610
מתוכן סוכרים (גרם)6.28 2.49
שומנים (גרם)10.12 4.02
מתוכם שומן רווי (גרם)1.45 0.57
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)94.86 37.66
נתרן (מ"ג)931.6369.86
סיבים תזונתיים (גרם)3.45 1.37
מים (גרם)199.3179.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)308.35122.42
ויטמין B (מ"ג)2.250.89
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.980.39
ויטמין B5 (מ"ג)0.680.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)48.2319.15
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.09
ויטמין C (מ"ג)10.634.22
ויטמין D (מק"ג)0.520.21
ויטמין E (מ"ג)0.830.33
ויטמין K (מק"ג)13.075.19
סידן (מ"ג)69.3627.54
ברזל (מ"ג)1.470.59
מגנזיום (מ"ג)42.616.91
זרחן (מ"ג)125.0649.65
אבץ (מ"ג)10.4
אשלגן (מ"ג)437.97173.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.730.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.530.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.990.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.930.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 21.4% 15.6% 55.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.