גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | צלי כתף טלה וירקות שורש ביין לבן |
10 מנות/יחידות, 732 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)
הערך התזונתי לא כולל את ציר הבקר/הטלה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
המתכון באדיבות איריס לוי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 959 | 131 |
חלבונים (גרם) | 54.01 | 7.38 |
פחמימות (גרם) | 71 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.1 | 1.38 |
שומנים (גרם) | 44.73 | 6.12 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 16.3 | 2.23 |
כולסטרול (מ"ג) | 190 | 25.97 |
נתרן (מ"ג) | 345.24 | 47.2 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.77 | 1.34 |
מים (גרם) | 479.58 | 65.56 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,287 | 175.97 |
ויטמין B (מ"ג) | 22.55 | 3.08 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.56 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.66 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 17.01 | 2.33 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.95 | 0.4 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.28 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 86.95 | 11.89 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.56 | 0.76 |
ויטמין C (מ"ג) | 28.95 | 3.96 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.59 | 0.22 |
ויטמין K (מק"ג) | 25.8 | 3.53 |
סידן (מ"ג) | 140.82 | 19.25 |
ברזל (מ"ג) | 5.32 | 0.73 |
מגנזיום (מ"ג) | 119.52 | 16.34 |
זרחן (מ"ג) | 569.92 | 77.91 |
אבץ (מ"ג) | 12.29 | 1.68 |
אשלגן (מ"ג) | 1,894 | 258.91 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.98 | 0.41 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.53 | 0.07 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 2.3 | 0.31 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 15.53 | 2.12 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 14.13 | 1.93 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם