גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח פרסי | » | טפלק |
לביבות מסורתיות מהמטבח הפרסי מתפוח אדמה וגזר, 76 קלוריות למנה, 98 קלוריות ל-100 גרם
שרית מברוכה, בלוגרית אוכל, 16.09.2013
29 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (28-30 לביבות פרסיות)
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 76 | 98 |
חלבונים (גרם) | 2 | 2.57 |
פחמימות (גרם) | 11 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.54 | 1.98 |
שומנים (גרם) | 2.7 | 3.46 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.37 | 0.47 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 26.17 | 33.61 |
נתרן (מ"ג) | 204.19 | 262.25 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.44 | 1.85 |
מים (גרם) | 60.25 | 77.38 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 181.67 | 233.32 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.24 | 1.59 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.05 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.62 | 0.8 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.34 | 0.44 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.15 | 0.2 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 10.99 | 14.12 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.06 | 0.08 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.94 | 5.07 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.14 | 0.19 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.29 | 0.37 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.69 | 4.74 |
סידן (מ"ג) | 15.91 | 20.43 |
ברזל (מ"ג) | 0.42 | 0.54 |
מגנזיום (מ"ג) | 11.53 | 14.81 |
זרחן (מ"ג) | 38.38 | 49.29 |
אבץ (מ"ג) | 0.26 | 0.33 |
אשלגן (מ"ג) | 195.09 | 250.55 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.18 | 0.23 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.15 | 0.19 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.27 | 0.34 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.25 | 0.32 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם