דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות חזה עוף ותפוח אדמה
קציצות חזה עוף ותפוח אדמה
קציצות חזה עוף ותפוח אדמה
קציצות טעימות שכיף לאכול

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 15 קציצות חזה עוף)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מגרדים את תפוח האדמה והבצל (בנפרד) בפומפייה, מעבירים למסננת וסוחטים מנוזלים.
  • 2 מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות יחד, מכסים ומשהים במקרר לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
  • 3 יוצרים קציצות, מטגנים עד להזהבה משני הצדדים ומוציאים על נייר סופג.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)153176
חלבונים (גרם)15.02 17.19
פחמימות (גרם)89
מתוכן סוכרים (גרם)0.66 0.76
שומנים (גרם)6.79 7.77
מתוכם שומן רווי (גרם)0.99 1.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)53.26 60.94
נתרן (מ"ג)292.27334.41
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 0.74
מים (גרם)55.6463.66
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.2730.05
ויטמין B (מ"ג)7.288.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B3 (מ"ג)6.247.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.570.65
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.36
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.8316.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.22
ויטמין C (מ"ג)7.758.86
ויטמין D (מק"ג)0.140.16
ויטמין E (מ"ג)0.250.29
ויטמין K (מק"ג)65.0874.47
סידן (מ"ג)19.7322.57
ברזל (מ"ג)1.021.16
מגנזיום (מ"ג)21.2324.29
זרחן (מ"ג)126.18144.37
אבץ (מ"ג)0.630.72
אשלגן (מ"ג)254.22290.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.540.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.440.5
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.871
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.89

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 22.7% 50.2% 24.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.